aksensorall

AK SENSOR ALL 

Un dispozitiv anti-celulita cu rezultate remarcabile!

endospheres-therapy

  • Drenaj limfatic
  • Anti Celulita
  • Fermitate
  • Post-sarcina
  • Rezultate clinice
  • Remodelare

Endosphere Therapy 

Microvibratiile compresive – revolutia din domeniul esteticii corporale

tratament-celulita

AK Sensor All

Reuseste sa iti „simta” corpul!

NOUL DISPOZITIV ANTI-CELULITA, un instrument unic, care permite obtinerea unor rezultate extraordinare. AK SENSOR ALL este primul dispozitiv din lume care detecteaza densitatea tesutului cu un sensor situate pe maner si care recunoaste stadiile celulitei. Prin urmare, AK SENSOR ALL adapteaza tratamentul Endospheres Therapy nevoilor dumneavoastra specifice, crescand eficienta sa.

 

Singurul dispozitiv din lume care simte corpul dumneavoastra. Conform cercetarii stiintifice, prima tehnologie NON INVAZIVA din lume care simte corpul dumneavoastra. TESTAT CLINIC cu privire la tratamentul contra celulitei. *Studii si cercetari realizate de Universitatea “G. D’Annunzio” Chieti/Pescara – ITALIA.

 

ENDOSPHERES THERAPY – Microvibratii Compresive

 

Un pas revolutionary in medicina estetica si de recuperare. Este un tip de Microvibratii Compresive care opereaza in tesut prin intermediul unui cilindru format din 55 de sfere rotative.

endosphere

Variatia vitezei determina frecventa (variabila de la 40 pana la 355hz). Sensul rotatiei si presiunea comprima tesutul care produce 4 actiuni de sinergie.

1. Actiunea asupra sistemului vascular

Dispunerea “stup de albine” a sferelor din cilindru induce o presiune si ridica, un fel de “gimnastica vasculara”, care permite o imbunatatire a microcirculatiei in zonele interesate.

2. Compactarea tesutului

Endospheres Therapy este o metoda inovatoare care lupta impotriva acestei problem, chiar si in cazul fibrozei avansate; metoda functioneaza prin “comprimare si vibratie” folosind muschiul ca rezistenta activa, si permite comprimarea zonelor grase, care odata ce sunt “stresate” rup septurile fibrozei.

3. Staza limfatica si limfedemul

Endospheres Therapy produce o actiune cu ritmica si cu impulsuri, care este indusa de directia cilindrului rotativ care actioneaza asupra sistemului limfatic prin eliminarea excesului de fluide, o caracteristica a stazei limfatice. In cazul tuturor pacientilor tratati, metoda a aratat o reducere si eliminare a durerii.

4. Efectul analgezic

Istoricul medical al unui pacient, care sufera de paniculita prezinta o etapa tipica de studii a unor conditii edematoase dureroase. Studiile effectuate privind aceste tulburari au aratat ca microviratia compresiva functioneaza asupra mecanoreceptorilor si inflamatiei.

Domenii de aplicare:


1. Celulita
2. Contracturi musculare
3. Edeme


4. Tesut cicatricial
5. Tendinita
6. Migrena


7. Pre si post botox
8. Fermitatea sanilor
9. Post-sarcina

Endospheres Therapy – Prezentare video

Vezi rezultatele acestei inovatii tehnologice

2.5 cm

din circumferinta coapselor poti reduce dupa prima sedinta!

 

Vrei sa te bucuri si tu de avantajele acestei tehnologii?

Contacteaza-ne