the BeautyGun

 

                                            Foloseste-l 5 minute pentru a intineri 10 ani !






  • Este cel mai spectaculos si rapid tratament vazut vreodata, care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge 10 ani.
  • Efect de lifting imediat: netezeste si lumineaza pielea , elimina ridurile de suprafata si reduce ridurile profunde de expresie.
  • Mentine pielea tanara prin: stimularea intensa de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea texturii si calitatii pielii.


 



Tratament facial complet

Pentru pleoape, frunte, nas, obraji si barbie







CooLifting BeautyGun

Conceptul

CooLifting gun pulverizeaza pe tesuturile fetei un flux puternic de CO2 combinat cu o concentratie foarte ridicata de compusi atomizati activi, la o presiune foarte ridicata si temperatura scazuta.

Aplicarea

Fluxul rece de co2 si compusii atomizati activi, combinati cu presiunea mare de aplicare, are ca efect:

  • Motricitatea paradoxala a vaselor de sange: contractia vaselor urmata de dilatarea acestora stimuleaza microcirculatia. Expuse la acest stimul deosebit de rece, vasele de sange se comprima si se dilate alternative pentru contracararea efectului de criogenare.
  • Crioforeza si baroforeza: multiplicarea activilor CooLifting prin rece extrem si presiune ridicata. Combinatia rece-presiune aplicata pe epiderm, are ca effect o penetrare profunda a acestuia de catre compusii CooLifting si o crestere exponentiala a efectelor acestora.
  • Socul termic: stimularea tesuturilor de profunzime. Aceste tesuturi au o temperature normala de 36oc. Dupa ce sunt expuse unei scaderi a temperaturii atat de brusca, are loc o reactie instantanee a dermului profund.



coolifting






CooLifting – cea mai eficienta solutie impotriva ridurilor!






Nu stii cum functioneaza?

Sesiunea de tratament

Un tratament simplu, efectiv, noninvaziv si rapid: in 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea facial. Simbioza dintre concentratia mare de activi anti-aging si o activare eficienta a epidermului permit acestora sa penetreze pielea superior oricarei alte tehnologii.

Zone de aplicare

CooLifting este proiectat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, cu scopul obtinerii unui effect general de lifting, care netezeste si lumineaza pielea, acordand o atentie speciala zonelor predispuse ridarii, atat cele de expresie cat si cele datorate imbatranirii : conturul ochilor, fruntea, glabela, obraji si zona buzelor.

Numar de tratamente

Protocolul CooLifting consta in:

  • Tratament unic: rezultate imediate dupa o singura sedinta, effect de lifting: netezeste si lumineaza pielea, elimina ridurile superficiale si reduce ridurile adanci.
  • Tratament de atac sau tratament soc: 8 tratamente intr-o luna (2 pe saptamana) pentru un effect de rejuvenare: stimulare intensa a sintezei de collagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea calitatii si texturii pielii.
  • Tratament de intretinere: o sedinta de tratament la fiecare 2 saptamani.

Consultanta personalizata de catre specialist pentru fiecare caz.

Urmareste, pas cu pas, tehnica si efectele CooLifting!




15%

reducere daca il comanzi astazi!

 

Doresti sa achizitionezi si tu unul?


Contacteaza-ne


[/parallax]